VI PRÆSENTERER:

 

REP. HOLDS INSTRUKTØRER RINGKØBING/SKJERN REP. HOLD 2019/20

 

REP. HOLDET 2019/20 


(Fortræning den 9. og den 18. september 2019 for pigerne, den 11. og den 18. september for drengene ) 
Udtagelse fredag den . 20. september )
- holdet træner onsdage på Dejbjerglund efterskole kl. 18.30-21.00) 

Line Bruun Olesen - 27 år. Line kommer fra Vestjylland, men har været bosat i Odense i 3 år, hvor hun har læst til jordemoder. Line bor nu i Skjern med sin kæreste og arbejder som Jordemoder i Herning. I hendes tre år i Odense har hun gået på Mini-rep, FYNS-rep, samt SG øvede og SG Elitepiger. Line har selv gået på RS-rep i 5 år og trænet Aspirantholdet og senest været instruktør på RS-rep i 18/19. Line ser frem til endnu en skøn sæson med verdens hyggeligste rep-hold, og hun glæder sig til at arbejde med spændstige og dygtige gymnaster, som har lyst til at bevæge sig, udvikle sig, få sved på panden og hygge sig.   

Sara Søndergaard Lysdal - 29 år. Bor i Herborg med sin kæreste og er uddannet lærer fra Århus lærerseminarium og flyttede i 2017 til Vestjylland. Normalt arbejder Sara som efterskolelærer på Lomborg Gymnastik- og idrætsefterskole men er på nuværende tidspunkt på barsel med Agnete, der kom til verden i foråret. Før, under og efter hendes studietid har Sara gået på landsdelshold i tre forskellige områder samt flere udtagede hold i Århus. Sara har selv haft alt fra foreningshold til junior, aspirant og mini rep. Sidste år var hun en del af trænerteamet på R/S rep, og hun glæder sig til igen at kunne træne med dygtige, spændstige og glade gymnaster, der brænder for gymnastikken og fællesskabet.   

Birgitte Rost Villumsen - 29 år og bosat i Aarhus - kommer oprindelig fra Hersom (en mindre by mellem Viborg og Hobro) Birgitte er uddannet Cand. IT fra uddannelsen Informationsvidenskab på Aarhus universitet og arbejder i øjeblikket ved Colibo. Tidligere også uddannet i grafisk og klassisk tegning fra Viborg Animationsskole. Birgittes tidlige gymnastikår udfoldede sig som konkurrencegymnast i Viborg og Silkeborg og som Gym College elev på Viborg højskole. Sidenhen er det blevet til 10 år på rep. hold i Viborg og Aarhus, samt en masse gymnastik på diverse rutinerede pigehold og en lille portion fodbold på sidelinjen. Birgitte har tidlige trænet pigehold i AGF og glæder sig sindssygt meget til for første år, at give R/S rep. et ordentlig skud energi, samt nyde hver onsdag aften med en masse spændstige gymnaster, samt det herlige trænerteam.  

Henrik Rørby - 28 år Kommer fra landet mellem Ørnhøj og Torsted, bor nu på landet i Råsted. Har tidligere været gymnastiklærer på Vedersø idrætsefterskole, men nu er jobbet selvstændig tømrermester. Han har været aktiv gymnast på RS rep gennem 8 sæsoner. Tidligere aspirantholds træner og træner for lokalhold. Nu ser Henrik MAX frem til at træne Danmark hyggeligste og bedste rephold! 

Sebastian Green - 25 år, bor i Skjern. Arbejder i som tømrerlærling i Hanning. Gået på RS rep i 8 år og spring træner på rep. holdet de sidste 2 år. Skal hjælpe på drenge siden igen i år.
Trænet aspirantholdet i 4 år.
Sebastian har også deltaget på diverse lokalhold, bl.a. seniorholdet, lokale helte, vgf powertumbling - og glæder sig også helt vildt til endnu en god sæson. 

Magnus Sandholm 22 år (oprindelig fra Ulfborg), er netop flyttet til Skjern for at være efterskolelærer på Den danske Design- og Håndværksefterskole (DHE). Tidligere har Magnus været ansat på Vedersø Idrætsefterskole som timelærer.
Som gymnast har Magnus været aktiv på RS rep. de sidste 5 år samt gået på Viborgs Elitehold en enkelt sæson.
Derudover har Magnus været træner på en række forskellige hold, senest RS ASP 18/19.
Nu glæder Magnus sig til trænerrollen på RS rep, og glæder sig til at møde en masse glade gymnaster

 

 

Kontaktperson:

Solveig Frost

Tlf. 2466 2308