VI PRÆSENTERER:

 Ringkøbing/Skjern rep. hold 2021/22 - instruktører

 • Johanne Lykke

  25 år, og bor i Århus. Jeg er uddannet lærer og arbejder på Viborg Idrætshøjskole. Jeg har undervist i gymnastik både på juniorhold, efterskole, højskole, mini rep.hold og andre udtagede hold. Jeg har selv været gymnast på forskellige rep.hold de sidste 9 år. Her har 4 af dem været på Ringkøbing/Skjern-egens rep.hold. Jeg ser frem til en sæson med fuld fart, grin, nørderi og et brag af en opvisning!! Derudover glæder jeg mig til at komme hjem til “mit” rep.hold igen.

 • Jane Iversen

  25 år, og bosat i Aarhus. Til daglig studerer jeg til lærer og arbejder på en danseskole og i en trampolinpark. Jeg kommer oprindeligt fra Stauning og var gymnast på Ringkøbing/Skjern-egnens rep.hold i 4 sæsoner. Sidenhen har jeg gået på Holstebro rep., Aarhus rep. og andre udtagede hold. Jeg har tidligere været efterskolelærer på Lomborg og har været instruktør på forskellige udtagede hold. Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage til RS, hvor vi sammen skal dygtiggøre os som gymnaster og selvfølgelig have det hammer sjovt!

 • Emil Jakobsen

  26 år, og er lige flyttet til Sdr Bork. Jeg har tidligere været træner for Ringkøbing/Skjern egnens junior- og aspirant-hold. Derudover har jeg været efterkolelærer på Vedersø i 2 år og har haft 8 år på Rep hold. De sidste 3 år har jeg været bosat i Odense, hvor jeg har har læst til maskiningeniør. Dog skal jeg skrive afslutningsprojekt indtil januar i samarbejde med en virksomhed i Lem. Jeg glæder mig til at være med til at skabe nogle alsidige gymnaster som også kan stemme op på hænder og springe forlæns. Derudover bliver det fedt at komme tilbage til Danmarks sjoveste rep hold!

 • Magnus Sandholm

  24 år og bosat i Skjern. Det er min 8. sæson på Ringkøbing/Skjern Rep. hold. 5 år som aktiv gymnast og 3. år som træner. Jeg har de seneste 4 år været efterskolelærer, men hertil september starter jeg som fysioterapeut studerende. Jeg ser frem til en forrygende sæson med masser af god gymnastik og ikke mindst, at vi igen kan få lov til at vise gymnastik for hinanden igen.

 • Mads Clausen

  (tekst på vej)

REP. HOLDS INSTRUKTØRER RINGKØBING/SKJERN REP. HOLD 2020/21

Holdet er for gymnaster der har afsluttet 10. klasse, som gerne vil udfordres, give den gas, svede, grine og tage revanche for sidste sæson. Vi træner hver tirsdag fra 19.00-21.00 på Dejbjerglund Efterskole.
Første fortræning tirsdag d.17. august
Anden fortræning tirsdag d. 24. august 

Udtagelse fredag d. 27/8-21
- pigerne kl. 17.00- ca. 22.00
- drengene kl. 19.30-ca. 23.00
Fortræninger og udtagelse er på Dejbjerglund Efterskole
Vi håber på at se så mange som muligt til fortræningerne og udtagelsen - alle er velkomne!
Tilmelding til udtagelse skal ske via dette link:

 

 

Kontaktperson: 
Simon Stensig - 61265089 - simonstensig@gmail.com