VI PRÆSENTERER:

 

REP. HOLDS INSTRUKTØRER RINGKØBING/SKJERN REP. HOLD 2020/21

Holdet er for gymnaster der har afsluttet 10. klasse, som gerne vil udfordres, give den gas, svede, grine og tage revanche for sidste sæson. Vi træner hver tirsdag fra 19.00-21.00 på Dejbjerglund Efterskole.
Første fortræning tirsdag d. 25/8 kl. 19.00-21.30
Anden fortræning tirsdag d. 1/9 kl. 19.00-21.30
Udtagelse fredag d. 4/9
- pigerne kl. 17.00- ca. 22.00
- drengene kl. 19.30-ca. 23.00
Fortræninger og udtagelse er på Dejbjerglund Efterskole
Vi håber på at se så mange som muligt til fortræningerne og udtagelsen - alle er velkomne!
Tilmelding til udtagelse skal ske via dette link https://www.dgi.dk/gymnastik/arrangementer/202005558100 senest d. 1/9-20


Magnus Sandholm
,  

Morten Kjær Madsen , 24 år gammel. Jeg bor i Holstebro, og arbejder i flyvevåbenet til daglig. Da jeg er ny i Vestjylland, er jeg også ny på RIngkøbing Skjern rep-hold, men ikke ny i gymnastikken. Jeg har haft mine fødder placeret ved Midtjyllands rep-Hold, Århus rep., Team-gym Århus(TGA) samt Viborg elitehold et par år.
Jeg har derudover været timelærer på Bjergsnæs efterskole de sidste 2 år. Jeg ser frem til en fremragende sæson med spændstige fodled og høje spring.

Signe Marie Feddersen, 27 år og er lige flyttet til Ringkøbing, men kommer oprindeligt fra Ribe. Signe er nyuddannet fysioterapeut fra Århus hvor hun har boet de sidste 4 år. Hun har tidligere været efterskolelærer på Højer og Brøruphus Efterskole. Signe har trænet hold i mange år, og har gået til gymnastik siden hun kunne gå. Hun har været aktiv gymnast på alt lige fra lokale udtagede pigehold, til MiniRep i Århus, Rep i Sønderjylland og Sydvest og på Viborgs Elitehold. Signe ser frem til at arbejde med skønne, spændstige og nysgerrige gymnaster og brænder i særdelseshed for det fællesskab man oplever gennem gymnastikken.

Marie Ejg Houbak er lige flyttet til Skjern og skal starte som efterskolelærer på Sdr. Feldings Efterskole. Hun har tidligere været instruktør på Sydvest Rep og Sydøst MiniRep og har været gymnast gennem mange år, blandt andet på Ringkøbing-Skjern Rep.

 

 

 

Kontaktperson:

Solveig Frost

Tlf. 2466 2308