VI PRÆSENTERER:

RS-SPRINTERNE INSTRUKTØRER 2020/21

Agnethe Søndergaard Jepsen - 18 år og kommer fra Borris. Agnethe har været på efterskole i to år henholdsvis Dejbjerglund efterskole og Bjergsnæs efterskole. Agnethe går nu i 2.g på VGT i Tarm og laver en masse gymnastik i fritiden. bl.a. har Agnethe gået på sprinterne, juniorholdet og Ringkøbing/Skjernegnens rep. hold. Hun glæder sig super meget til at være sprintertræner for anden gang.

 

Alma Møller, 18 år og bor i Velling. Alma har gået 2 år på efterskole, på Brejninggaard efterskole og Ågård efterskole. Lige nu går Alma i 2.g på Ringkjøbing Gymnasium. Alma laver en masse gymnastik i fritiden og har bl.a. gået på sprinterne, juniorholdet og r/s repholdet. Hun glæder sig rigtig meget til at være sprintertræner!

 

Camilla Friis Graversen - 17 år og kommer fra Lem. Hun har de sidste to år været på efterskole på Vedersø idrætsefterskole og på Flemming efterskole. Camilla er startet på EUX Business i Skjern. Hun har lavet gymnastik siden hun var lille og har selv været aktiv på både Sprinterne og Juniorholdet. Hun glæder sig mega meget til at træne Sprinterne for første gang.

 

 

 

RS-SPRINTERNE

Er du klar på at lave en masse gymnastik og ikke mindst få en masse nye venner? Så kom med på RS Sprinterne!

Vi er nemlig klar til en helt ny sæson med RS-Sprinterne. Er I? 

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle sammen, så tag din veninde under armen og kom og lav en masse gymnastik sammen med os. Her er plads til alle, også selvom man ikke har lavet så meget gymnastik før. Du vil helt sikker få en masse nye veninder, som du vil have det sjovt med både til træning, weekendtræninger og opvisninger. 

Info om SPRINTERNE

DGI Ringkøbing-Skjernegnens sprintere er et tilbud til unge rytmiske pigegymnaster i 5. og 6. klasse. 
RS Sprinterne er et landsdelshold på lige fod med juniorholdet, og er derfor et tilbud til dig som er aktiv i din lokalforening, men søger lidt ekstra udfordring inden for gymnastik. 

Træningssted:
Vi træner i Højmark Hallen

Træningstid:
Vi træner hver torsdag fra kl.18.00-19.30

Opstart:
Der vil være opstart d. 10. september 2020 klokken 18.00, hvor vi håber på at se rigtig mange piger!
Der vil være tre prøvetræninger inden den bindende tilmelding. 

Betingelser for at gå på et landsdelshold (vigtigt):
- Du skal være aktiv som gymnast eller instruktør i din lokalforening.
- Du har mødepligt til alle træninger, opvisninger, weekendtræninger, opstartstur mv.
- Du skal betale kontingent til tiden.

Udgifter:
Ved første træning får gymnasterne udleveret en folder, hvor de forventede udgifter samt kontingent oplyses. På sprinterne er der udgifter til dragter, redskaber, stævne, holdtrøje, kontingent mv. Se nærmere under fanen med kontingent
 
Tilmelding:
Til fortræningerne får gymnasterne en folder hvori der er et link. Det er via dette link tilmeldingen og betaling af 1. rate sker.
 
Kontaktpersoner:
Der er en kontaktperson tilknyttet holdet. Har I spørgsmål, er I meget velkommen til at henvende jer.
 
Dorthe Ejby Damgaard
Tlf: 23 64 12 54
 
 
Til lokalforeningerne:
Hvis i mangler et gæstehold til jeres lokalopvisning, vil Sprinterne meget gerne komme. Det koster ikke noget at få dem ud og lave opvisning. Kontakt instruktørerne, hvis det har interesse.

Vi glæder os til en rigtig god sæson 🙃