Så har vi træningstid og instruktører på plads for sæsonen 2019/20.

VI PRÆSENTERER:

RS-SPRINTERNE INSTRUKTØRER 2019/20

 

Laura Stubkær Mumm - 18 år, bor i Ringkøbing. Laura har haft 2 år på efterskole. Et år på Staby Efterskole, og et år på Bjergsnæs Efterskole og skal starte i 2.g efter sommerferien. Laura har lavet gymnastik på bla. Sprinterne, Juniorholdet, Staby, Bjergsnæs, i lokalforeningen derhjemme og på Ringkøbing/Skjernegnens rep. hold. Laura glæder sig super meget til at træne sprinterne igen i år :)
Tlf: 51 15 48 77, Mail: laura@stubkjaer-mumm.dk 

Maja Kjær Aarup - 18 år, kommer fra Stadil. Maja har gået på Dejbjerglund Efterskole i 2 år år og efter sommerferien skal hun starte på 2. år på STX i Ringkøbing. Maja har lavet gymnastik hele sit liv, har gået på bla. sprinterne, juniorholdet, lavet en masse gymnastik i hendes lokalforening og, på Ringkøbing/Skjernegnens rep. hold. Hun glæder sig rigtig meget til, at træne holdet for anden gang.  
Tlf: 51 72 89 35, Mail: maja@stadil.dk 

Agnethe Søndergaard - er 17 år, og kommer fra Borris. De seneste 2 år har Agnethe været på efterskole. Først år på Dejbjerglund, og andet år på Bjergsnæs efterskole. Agnethe skal starte på VGT i Tarm efter sommerferien. Agnethe har lavet en masse gymnastik bl.a selv som gymnast på Sprinterne og på Juniorholdet - og GLÆDER sig helt vildt til at være instruktør på SPRINTERNE
Tlf: 22 56 35 22, Mail: agnethe.jepsen@live.dk

 

RS-SPRINTERNE

Er du klar på at lave en masse gymnastik og ikke mindst få en masse nye venner? Så kom med på RS Sprinterne!

Vi er nemlig klar til en helt ny sæson med RS-Sprinterne. Er I? 

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle sammen, så tag din veninde under armen og kom og lav en masse gymnastik sammen med os. Her er plads til alle, også selvom man aldrig har lavet gymnastik før. Du vil helt sikker få en masse nye veninder, som du vil have det sjovt med både til træning, weekendtræninger og opvisninger. 

Info om SPRINTERNE

DGI Ringkøbing-Skjernegnens sprintere er et tilbud til unge rytmiske pigegymnaster i 5. og 6. klasse. 
RS Sprinterne er et landsdelshold på lige fod med juniorholdet, og er derfor et tilbud til dig som er aktiv i din lokalforening, men søger lidt ekstra udfordring inden for gymnastik. 

Træningssted:
Vi træner i Højmark Hallen

Træningstid:
Vi træner hver torsdag fra 18.00-19.30

Opstart:
Der vil være opstart d. 12. september 2019 klokken 18.00, hvor vi håber på at se rigtig mange piger!
Der vil være tre prøvetræninger inden den bindende tilmelding. 

Betingelser for at gå på et landsdelshold (vigtigt):
- Du skal være aktiv som gymnast eller instruktør i din lokalforening.
- Du har mødepligt til alle træninger, opvisninger, weekendtræninger, opstartstur mv.
- Du skal betale kontingent og andre udgifter til tiden.

Udgifter:
Ved første træning får gymnasterne udleveret en folder hvor de forventede udgifter samt kontingent kommer til at stå. På sprinterne er der udgifter til dragter, redskaber, stævne, holdtrøje, kontingent mv.
 
Tilmelding:
Til fortræningerne får gymnasterne en folder hvori der er et link. Det er via dette link tilmeldingen og betaling af 1. rate sker.
 
Kontaktpersoner:
Der er en kontaktperson tilknyttet holdet. Har I spørgsmål, er I meget velkommen til at henvende jer.
 
Dorthe Ejby Damgaard
Tlf: 23 64 12 54
 
 
Til lokalforeningerne:
Hvis i mangler et gæstehold til jeres lokalopvisning, vil Sprinterne meget gerne komme. Det koster ikke noget at få dem ud og lave opvisning. Kontakt instruktørerne, hvis det har interesse.

Vi glæder os til en rigtig god sæson 🙃