VI PRÆSENTERER:

RS-ASPIRANTHOLDETs INSTRUKTØRER 2021/22

Aspirantholdet er for piger og drenge fra 10. skoleårgang. Aspirantholdet træner torsdage på DHE efterskolen i Skjern fra 18-20. Første træning er den torsdag d. 16. september 2021.

 • Klara Munk Nielsen

  21 år, bor i Holstebro. I foråret 21 befinder jeg mig på en båd i det caribiske haav, men når jeg kommer hjem igen, er jeg max klar til at tage en sæson mere som instruktør på RS Aspiranthold. Jeg har selv gået på RS aspiranthold og efterfølgende RS rep. i flere år. Jeg har været på Gymnastikhøjskolen i Ollerup F20. Jeg er så spændt og glæder mig til en svedig sæson med masser af gymnastik, grin og opvisninger. Vi ses :)

 • Amalie Yung Bjerregaard Jensen

  21 år, fra Stauning. Jeg har været på Gymnastikhøjskolen i Ollerup F21. Tidligere har jeg trænet SD ungdomshold i 3 år. Jeg har gået på RS rep. de sidste 3,5 år og været med på udtagede piger i Stauning/Dejbjerg. Jeg glæder mig vildt til at komme igang og ser frem til den fedeste sæson på RS Aspiranthold. Vi ses :)

 • Morten Gammelgaard Jensen

  19 år, og bor i Skjern. Jeg er igang med en 5 årig EUX elektriker uddannelse. Jeg har gået på RS rep. i 3 år, og trænet RS juniorhold i 3 år, samt foreningshold. Jeg glæder mig til en fantastisk sæson med RS aspiranthold. Vi ses :)

 • Anton Møbjerg Hansen

  21 år, bor i Århus. Lige nu arbejder jeg fuldtid, imens jeg spændt venter på svar på studie ansøgning. Jeg er oprindeligt fra Ribe, hvor jeg har gået 2 år på DGI sydvest rep. hold og, så har jeg været på Gymnastikhøjskolen i Ollerup F20 og E20. Jeg glæder mig virkelig meget til at møde Jer alle sammen og være en del af RS Aspiranthold næste sæson. Vi ses :)

ASPIRANTHOLDET 2021/22
(Sæsonstart uge 37 - træner torsdag på DHE efterskolen i Skjern kl. 18-20
Piger og drenge fra 10. skoleårgang)