Så har vi træningstid og instruktører på plads for sæsonen 2019/20.

VI PRÆSENTERER:

RS-ASPIRANTHOLDET INSTRUKTØRER 2019/20

ASPIRANTHOLDET 2019/20
(Sæsonstart uge 37 - træner torsdag på DHE efterskolen i Skjern kl. 18-20
Piger og drenge fra 10. skoleårgang)

Tilmelding: https://www.dgi.dk/arrangementer/201905558022

Emilie Mattrup Lundsgaard - 19 år bosat i Herning. Hun har tidligere trænet DGI Hammerum herred ynglingehold, Teamgym Kibæk og hold i gjellerup Sdr. Emilie er lige kommet hjem efter 3 måneders rejse i Asien, så nu kommer tiden til at gå med arbejde, bl.a. som timelærer på Nøvlingskov Efterskole. Hun har selv lavet gymnastik siden hun var helt lille. Emilie er tosset med fine fodled og flotte linjer. Hun glæder sig til nogen hyggelige og svedige træningstimer.

Laura Hejbøl Rækby- er 22 år, bor i Holstebro og er snart færdiguddannet sygeplejerske. Hun har danset og gået til gymnastik siden hun kunne gå og har været danmarksmester i dans gennem flere år. Derudover har hun trænet en del gymnastikhold i flere aldersgrupper og på forskellige niveauer. Hun er vild med takt, tempo og god energi.

Mikkel Apel - er 22 år og bor i Struer. Han er under uddannelse som industritekniker og er færdig om 1,5 år. Han startede med at gå til fodbold, men skiftede det ud med gymnastikken på efterskole. Hvorefter der har været fuld tryk på gymnastikken, hvilket har ført til, at han har gået på mini rep i Holstebro. Han har trænet mange hold på flere forskellige niveauer og aldersgrupper. Han elsker en brandvarm træning med mange spring og landinger

Michael Olesen - 26 år, bor i Holstebro og er igang med at uddanne sig til folkeskolelærer. Han har prøvet kræfter med mange aspekter inden for gymnastikken. Han har gennem de sidste 6 år blandt andet gået på Holstebro mini rep, Holstebro Afterrep, Bronx Boys, TeamGym samt gået på Gymnastik Højskolen i Ollerup. Han brænder for den gode stemning, og er vild med at udfordre gymnastikkens kreative nuancer inden for både spring og rytme.

Malthe Kvistgaard - 21 år, bor i Tim. Malthe arbejder i en lederrolle på McDonalds i Ringkøbing. Han har spillet boldspil hele sit liv og er senere begyndt at beskæftige sig med gymnastikken. Han har selv gået på R/S Aspiranthold i 2 år, hvorefter han er kommet på repholdet i R/S. Udover repholdet har Malthe gået på flere lokalhold og trænet i lokalforeninger. Han glæder sig meget til at komme tilbage til DKs hyggeligste aspiranthold med et knivskarpt trænerteam.

Sæsonstart torsdag den 12. september 2019.

Træningsted. DHE efterskolen i Skjern kl. 18-20. 

Alder: Fra 10. skoleårgang.