Så har vi træningstid og instruktører på plads for sæsonen 2020/21.

VI PRÆSENTERER:

RS-ASPIRANTHOLDET INSTRUKTØRER 2020/21

 

Aspirantholdet er for piger og drenge fra 10. skoleårgang. Aspirantholdet træner torsdage på DHE efterskolen i Skjern fra 18-20. første træning er den 10. september 2020.

 

Jeppe Kirkegård Nielsen,  20 år gammel og bor i Tim. Jeg blev student i sommers fra Ringkøbing Gymnasium og arbejder nu som friskolelærer på Ølstrup Friskole og som Gymnastiklærer på Dejbjerglund Efterskole. På trænerfronten har jeg været en del af Juniorholdet og Lokale Helte. Jeg har selv gået to år på RS REP og et enkelt år på Holstebro REP. Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang. Det kan kun blive godt!!! Vi ses

 

Peter Bredvig, 21 år gammel og kommer fra Ringkøbing. Jeg går lige nu og frem til jul på Ollerup Gymnastikhøjskole på Sydfyn. Jeg har før hen trænet Lokale Helte og været lidt hen over juniorholdet. Jeg har selv gået på RS Rep i 4 år, mandagsholdet i dejbjerg og Lokale Helte. Jeg ser meget frem til at komme hjem fra højskole og træne en helt masse fantastiske mennesker!

 

Kian Doyleer 19 år gammel og bor i Ringkøbing. Til dagligt går jeg på Ringkøbing Handelsskole, hvor jeg er ved at afslutte mit sidste år. Gymnastisk har jeg i mange år gået til powertumbling i Holstebro og Silkeborg, men har også de sidste 2 år været en del af et REPhold, hvor jeg har været på R/S REPhold og Holstebro REPhold. Derudover har jeg også trænet foreningshold. Jeg er bare klar til at brænde den af til nogle træninger og blive en del af et super hyggeligt hold! 

 

Malthe Kvistgaard Kristensener 22 år gammel og kommer fra Tim. Jeg går lige nu og frem til jul på Ollerup Gymnastikhøjskole på Sydfyn. Jeg har trænet aspirantholdet en halvsæson sidste år. Jeg har selv gået på RS Rep i 3 år, mandagsholdet i dejbjerg og Lokale Helte. Jeg glæder mig super meget til at havde DK fedeste aspiranthold igen efter jul, ses!

 

Katrine Rahbek, 20 år gammel. Jeg kommer fra Lem, men bor i øjeblikket på Hardsyssel Efterskole, hvor jeg arbejder som gymnastiklærer og handicaphjælper. Inden det gik jeg på Ollerup Gymnastikhøjskole. Jeg har altid elsket gymnastik, og har selv gået på RS Rep, Gjellerup Sdr. Mix og Gjellerup Sdr. Elitepiger. Jeg glæder mig helt sindssygt til den kommende sæson, og er super klar til at komme igang. Vi ses snart!!

 

Klara Munk Nielsen, 20 år gammel og kommer fra Sdr. Omme. I øjeblikket er jeg ved at flytte til Holstebro, hvor jeg lige er startet som pædagogmedhjælper i en børnehave. Det seneste halve år har jeg været på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, og før det gik jeg på RS REP i 2,5 sæsoner. Jeg har også selv gået på RS ASP, og nu glæder jeg mig helt vildt til at være en del af trænerteamet for verdens hyggeligste Aspiranthold. Vi ses til nogle svedige træninger!

 

Lea Søltoft, 20 år gammel. Jeg kommer fra Ringkøbing. Jeg blev student i sommers fra HHX Ringkøbing og arbejder nu som vikar på holmelunden. på træner fronten har jeg været en del af superrytme i Ringkøbing. Jeg har selv gået 2 år på RS Rep, et år på Hammerum rep, Gjellerup sdr. Øvede og Gjellerup Sdr. Elitepiger. Jeg glæder mig helt vildt til den kommende sæson, og til at komme igang efter en lang pause. glæder mig til at vi snart ses!

 

 

 

ASPIRANTHOLDET 2020/21
(Sæsonstart uge 37 - træner torsdag på DHE efterskolen i Skjern kl. 18-20
Piger og drenge fra 10. skoleårgang)

Tilmelding: https://www.dgi.dk/gymnastik/arrangementer/202005558103