Så har vi træningstid og instruktører på plads for sæsonen 2020/21:

VI PRÆSENTERER:

RS-AFTER REP.  2020/21

Charlotte Søgaard Slyk - 44 år, Kiropraktor i Ringkøbing og medejer af Rygcenter Midtvest. Bosiddende i Skjern med mand og 2 piger på hhv 8 og 10 år. Tilflytter fra Fyn. Gået til gymnastik hele livet og har været instruktør på både mor-far-barn hold, diverse børnehold i lokalforening, aspiranthold og rutinerede piger. Hun glæder sig til at skal igang med 6. sæson som instruktær på after-rep, hvor hun håber at se såvel velkendte som nye spændstige Ladies med flair for lækker bevægelse og rytmik - og med et glimt i øjet.

Louise Raunkjær - 44 år, efterskolelærer med speciale i gymnastik på Dejbjerglund Efterskole. Gymnastikkarrieren spænder fra puslingehold til after-rep og alt, hvad der ligger derimellem – både som gymnast og som instruktør. Louise glæder sig til endnu en sæson med after-rep – højt humør, sved på panden og fuld gas på opvisningen må være kodeordene herfra.

Mette Damsted - 38 år, bor i Skjern med hendes familie. Oprindeligt fra Odense. Uddannet rejsekonsulent fra rejsebureauet BENNS i Holstebro, men arbejder pt som kundeservice-assistent/salgssupporter hos AV Form i Herning. Gymnastikken har fyldt hele hendes liv - lige fra mor/far/barn, juniorhold, minirep, rep og elitehold. Det er hendes 5. sæson som instruktør på afterrep - hendes kodeord er grundgymnastik = styrke, bevægelighed, udholdenhed, koordination og balance. Glæder sig max til den nye sæson.

Info om holdet

Træningssted: Højmark Hallerne

Træningstid: Tirsdag kl 19-21
Start: Tirsdag den 3. september 2020
Målgruppen: Rutinerede kvinder 23+

Instruktører

Mette Damsted Jørgensen damsted55@live.dk   
Louise Raunkjær louise_raunkjaer@hotmail.com   61272315
Charlotte Søgaard charlotte.sh@hotmail.com  22316681


Kontaktperson:

Sanne Ditlevsen sanne_ditlev@hotmail.com 50910730


Ringkøbing-Skjernegnens After rep. hold er for rutinerede kvinder 23+ som er vilde med rytmisk opvisningsgymnastik, og som stadig har lyst til lidt ekstra udfordringer. Det er dog IKKE et krav at man tidligere har gået på rep.hold.  

Vi vil gerne opfordre dig til at være aktiv i din egen forening enten som gymnast, instruktør eller i foreningsarbejdet, men det er ikke et krav for at deltage på holdet.

Holdet er et opvisningshold og man skal derfor være indstillet på at skulle lave 7-8 opvisninger i slutningen af sæsonen. 

Træninger    After Rep. Kvinder træner hver tirsdag fra kl. 19.00 - 21.00 i Højmark Hallen, med sæsonstart tirsdag d. 3. september.  Derudover vil der være ekstra træninger i løbet af sæsonen. (datoer følger)    Der er mødepligt til alle træninger, opvisninger m.m. og der SKAL derfor meldes afbud.

Facebook   RS-afterrep. har også en gruppe på facebook. Den vil instruktørerne primært bruge, når der skal gives beskeder m.m. (så frem alle er på facebook).  Gruppen hedder: DGI R/S Afterrep 18/19

Tilmelding til holdet  Tilmeldingen til egnsholdene i Ringkøbing-Skjernegnen foregår online på DGI´s hjemmeside.  De 3 første træninger er prøvetræninger.