Afslutning af gymnastiksæsonen 20/21

Kære gymnaster og forældre.

I dag, lørdag d. 13. marts, skulle vi, hvis ikke det var for coronarestriktioner, alle være mødtes til forårsopvisning i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter.
Gymnasternes mærkedag.
Vi havde glædet os til en weekend med masser af flotte serier og spring, god stemning, høj intensitet og sved på panden, musik, masser af glade smil, klapsalver og hygge. 

Desværre blev det langt fra sådan.
Vi har i gymnastikudvalget håbet og arbejdet for en mulig udskydelse af forårsopvisningen, men med de seneste udmeldinger, tror vi ikke længere på, at en genåbning af indendørs aktiviteter incl. gymnastikken, ligger lige om hjørnet.
Vi har derfor truffet beslutning om, at aflyse forårsopvisningerne i denne sæson.

Det betyder også, at gymnastikudvalget vælger at afslutte denne gymnastiksæson.
Juniorholdet repræsenterer gymnaster fra hele kommunen og tæller alt i alt 145 gymnaster incl. instruktører.
Det vil kræve meget koordinering og plads at kunne træne udendørs. Rytme ville som sådan godt kunne lade sig gøre, men vi ser det ikke forsvarligt at samle folk fra hele kommunen på nuværende tidspunkt. Vi syntes heller ikke, at det er forsvarligt at springerne skal træne sine spring udendørs på denne tid af året.
Derfor er denne sæson desværre ved at nærme sig sin afslutning. 

Vi vil hermed gerne takke jer forældre, for opbakningen til vores egnhold.
Tak til gymnasterne for de fantastiske træninger vi nåede at få i efteråret og for den helt unikke stemmning, som I alle bidrager med i hallen. 
Vi krydser fingre og håber så meget på, at kunne starte en ny sæson for fuld skrue uden altoverskyggende restriktioner. 

Instruktørerne vil indkalde gymnasterne til online afslutning i uge 12. Indkaldelsen sker via egnsholdets Facebookgruppe.

TAK for i år!

 ---------------------------------------------------------------------------------------

Juniorstævne 2021

Så skulle betalingen for juniorstævnet være på tilbage til jer der har tilmeldt jer. I skal gerne modtage en mail fra DGI om det. Der kan gå op til 14 dage inden pengene er på jeres konto.

Link til banko!

HUSK BANKO KL 18:00 i dag!!! Wuuhuu!
 
Det er vigtigt at sidde klar præcis kl 18 og gerne lidt før, så i kan nå at løse eventuelle tekniske udfordringer. Vi forklarer reglerne senest 18:05 pga. opkaldets tidsbegrænsning på 40 minutter.:)
 
Klik på dette link og deltag i mødet. Tænd kamera, så vi kan se hinanden på holdet, men sluk mikrofonen så beskeder og tal kan høres af alle. :)
 
Vi glæder os! Seees!
 
Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/4754428728?pwd=Rk9YcFdQellEQ1Bhd2pRTUpIQm0wdz09
 
Meeting ID: 475 442 8728
Passcode: gsV50a
 
 

Skulle vi ikke tage at hygge os lidt?

Kæreste juniorhold! ❤

Vi tager et godt slag banko på Zoom nu på torsdag d. 21 kl 18:00 for alle, der har lyst til at være med! Skønne ansigter på skærmen, fede præmier, what’s not to like?
Vi lægger et link til Zoom-mødet ind på hjemmesiden og facebooksiden inden torsdag.

INDEN mødet starter kl 18:00 skal alle sidde klar med sine bankoplader! Hvis man er kendt med banko, kan man lave sine egne plader. Ellers kan de findes på dette link: https://bankopladerne.dk/bankoplader.php?s=17&t=4&p=1

Vi opfordrer til at man prøver at rulle laaaangt hen på hjemmesiden, før man vælger sine plader. Så undgår vi måske at 20 får banko på én gang fordi de alle valgte den første plade, de så;) (Giver det mening? Håber det.)

Man laver/printer bare så mange plader man overhovedet kan holde styr på! Resten af reglerne mm. forklarer vi fælles når vi er samlet på skærmen.

Vi savner jer så meget, så vi håber at I er mega på!

Kæmpe knus fra trænerne!🤩

Juniorstævnet aflyst

DGI har desværre meddelt at de vurdere at det ikke bliver muligt at gennemfører Juniorstævnet 2021, pga Covid-19 restriktionerne.

Det betyder at jer der har betalt selvfølgelig skal have pengene retur. Jeg undersøger om DGI Vestjylland, som håndtere indbetalingerne, kan tilbageføre dem direkte, jeg skriver ud når jeg ved mere.

Opstart udskudt

Desværre er “juleferien” for gymnastikken forlænget foreløbigt indtil uge 3. - vi håber, at vi derefter må ses igen og få rørt gymnastik-kroppen 

 

OPVISNING AFLYST

Hej juniorhold!

Brejninggaard har valgt at aflyse arrangementet i Skjern på søndag d. 13. da de ikke fandt det forsvarligt. Der er altså IKKE opvisning på søndag alligevel. Ærgeligt, vi må tage revanche til foråret.:)

Mvh instruktørteamet

Sidste frist for betaling af 2. rate

HUSK!!!!

Sidste frist for betaling af 2. rate er idag, mandag d. 30. november. 
37 mangler fortsat at "kigge" forbi. 
Spar os meget gerne for arbejdet med at skulle genåbne linket og rykke for betaling :-).

Betaling 2. rate senest 30. november

Hej

Nu er det tid til betaling af 2. rate på RS-Juniorhold.

2. rate dækker dragt/tricot, bukser/shorts og holdtrøje + ekstra kontingent for udtagede piger.
Når I, via linket, kommer ind på betalingsiden, skal I tilvælge de ting, som jeres pige/dreng har bestilt i forbindelse med dragtprøvningen d. 10. oktober på Brejninggaard, så vend det meget gerne med jeres unge mennesker, så vi undgår fejlindbetalinger. 
Alle skal ind forbi 2. rate betaling, også selv om jeres pige/dreng genbruger dragten fra sidste sæson, idet alle skal have holdtrøjen.

Betaling via dette link, senest mandag d. 30. november 2020.

http://events.dgi.dk/start.aspx?an=202005558108 

 

Træning på torsdag d. 12. AFLYST

Hej med jer! 

Træningen på torsdag d. 12.11.20 er aflyst. 

Det skyldes at Brejninggaard selv skal bruge deres haller og at andre efterskoler og foreninger ikke er glade for at lukke 'nye' hold ind i disse tider.

Vi er max klar igen torsdag den 19.11.20! 
 
PS: Man må enormt gerne tænke de nye ting fra weekenden igennem et par gange, så de ikke forsvinder helt:) Der er videoer oppe.

Lørdagstræning på BE fredag d. 7. november

Halløj! 🤩
Vi har, som i forhåbentlig alle sammen ved, lørdagstræning i morgen d. 7. november 2020 fra 10:00-17:00 på Brejninggaard Efterskole.
Alle skal træne det samme sted, de normalt træner om torsdagen. Dvs. springere i springcentret og rytmepiger i den opdelte hal. Man møder op omklædt som man plejer.
Alle får udleveret en goodiebag indeholdende frugt, sandwich og kage til frokost. Er det ikke nok mad, er det mere end okay at medbringe ekstra mad/snacks hjemmefra. Husk derudover en fyldt drikkedunk og varmt tøj til pauserne. 😎
I skal lære en masse og vi glæder os sindssygt meget, så vi håber at i alle sammen er mega klar på at få holdet fyldt og kroppen brugt! 🤩
Kæmpe kram fra trænerne 🤩

Kontaktholdsgrupper til springerne

Hej juniorhold !
Her er kontaktgrupperne for springerne, hvor i også kan se jeres kontaktperson.
Fremover skal i melde afbud til jeres kontaktperson hvis ikke ikke kommer til en træning eller weekendtræning. Telefonnumrene på kontaktpersonerne finder i også her på hjemmesiden
Husk at meld fra i god tid, hvis man ved lang tid i forvejen, at man er forhindret i komme!
Ses snart igen!

Corona retningslinjer

DGI har opdateret deres coronaretningslinjer, som betyder at vi igen gerne må dele hallen, så der kan være to grupper á 50 gymnaster.

Det betyder at vi kan fortsætte rytme træningen som hidtil 🙂

Kontaktgrupper til rytmepigerne mm.

 
Hej, alle!
Husk at der er lørdagstræning lørdag d. 7. på Brejninggaard Efterskole. Tjek om i kan komme og meld afbud hurtigst muligt hvis ikke!:) (Husk at årsagen til ikke at komme skal være meget vigtig - ellers går i glip af en masse uden grund, og det er træls.)
Afbuddet skriver i til jeres kontaktperson.
Og rytmepiger! Så er jeres kontaktgrupper klar. I parentesen står det, om i er på Skjern- eller Ringkøbing-siden af nettet til træning. Er der fejl i det, bedes i skrive det til jeres kontaktperson hurtigst muligt, så flytter vi jer lige. :))
God søndag til jer!
Mvh trænerne:)))
Ps. Hold øje med facebook eller hjemmesiden for opdateringer angående Covid-19-situationen. Vi opdaterer jer så hurtigt og så godt vi kan

Beklagelse

Kære forældre og gymnaster

Jeg kan konstatere at jeg ikke var 100% sikker i sundhedsmyndighedernes anbefaling om hvornår en der er testet positiv, smitter.

Det betyder at det var en fejl at aflyse rytmegymnasternes træning i aften - det beklager jeg.

Vi følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes gældende anbefalinger.

Kære forældre og gymnaster på juniorholdet.

Vi har lige fået besked om at der også er en rytmegymnast der er testet positiv for Covid-19. Hun blev testet i tirsdags, så der er ikke risiko for at hun har smittet nogen til træningen i torsdags. Men vi har ud fra et forsigtighedsprincip valgt at aflyse aftenens træning.
Vi I ikke sørge for at dele beskeden, så ingen rytmegymnaster kører forgæves til Brejninggård Efterskole

Corona

Kære gymnaster og forældre på juniorholdet

Vi blev, i gymnastikudvalget, sent i går aftes gjort bekendt med, at en af vores gymnaster på springsiden er testet positiv med Covid-19. 
Han var til træning i torsdags, blev testet søndag og fik positiv testsvar. 
Det er vigtigt at understrege, at gymnasten og forældre på alle måder har fulgt myndighedernes retningslinjer i forhold til Corona. 
Det betyder, at vi i samråd med DGI desværre bliver nød til at bede alle vores springere blive hjemme fra træning i morgen aften + at vi vil opfordre jer til at blive testet. 
Rytme træner som sædvanligt fra 18.00-20.00, dog i to haller.
Nord i rytmehallen og syd i springhallen. 

DGI har i dag skærpet restriktionerne for træning yderligere, hvilket betyder, at rytme ikke længere må træne opdelt 50/50 i samme hal.
Vi arbejder på at finde en løsning og melder ud, så snart vi ved mere. 

Pas rigtig godt på jer selv og jeres nærmeste. 

Juniorholdet - træning i følge nyeste retningslinjer

Efter seneste udmelding fra Sundhedsstyrelsen, kan vi heldigvis fortsat afholde træning med juniorholdet, som vi har gjort hidtil. 
Der er ikke krav om fra os eller Brejninggaard, at gymnasterne bærer mundbind, når de bevæge sig ind/ud af hallerne i forbindelse med træning. 

Vi skal dog fortsat være meget opmærksomme på afstand og sprit, for at undgå smitte og du skal som gymnast:
- blive hjemme fra træning, hvis du har symptomer på Covid-19 eller hvis du er hjemsendt fra skole pga. mistanke om smitte.
- blive hjemme, hvis du afventer testsvar og hvis en i husstanden er testet positiv. 

Hvis du er forkølet eller på anden måde lidt sløj, skal du altid vælge ud fra forsigtighedsprincippet og blive hjemme. 
Dette for ikke at smitte de andre på holdet og for ikke at bringe smitte ind på Brejninggaard. 

Den planlagte weekendtræning fredag/lørdag d. 6./7. nov. er pga. Corona regler ændret til en lørdagstræning d. 7. nov. i tidsrummet 10.00-17.00 på Brejninggaard. 

OBS. hvis du gik på RS-sprinterne sidste sæson og gerne vil sælge dit opvisningstøj, så tjek gerne fb siden:
RS-sprinterne købe/sælge tøj 20/21
Nye sprinterpiger vil gerne købe netop din dragt og top/trøje :-). 

OPSTARTSWEEKEND

Opstartsdag lørdag d. 10. oktober

Lidt info vedr. juniorholdets træning førstkommende lørdag.

Vi skal prøve + bestille dragter.
Som det blev nævnt til infomødet, genbruger vi dragten (ikke holdtrøjen) fra sidste sæson. 
Det betyder, at hvis du var med på holdet sidste sæson 19/20, så skal du tage dragt/buks ud af skabet og prøve det på + finde ud af, om det også passer til opvisningssæsonen i marts 2021 (få dine forældre til at hjælpe dig og/eller tag det med til træningen på lørdag)
Vi har ikke mulighed for at efterbestille efter uge 43. 

Hvis:
🙂 det passer: bestilles kun holdtrøje
😮 kun en af delene passer: bestilles en ny del + holdtrøje
🙃 intet passer: nyt sæt + holdtrøje

Er du ny på holdet (og ikke har tilkøbt fra en som gik på holdet sidste sæson) bestilles nyt + holdtrøje.
Det gælder: piger: catsuit/bukser, dreng: trikot/shorts

Instruktører og nogle forældre vil være behjælpelige med at prøve + finde den korrekte størrelse dragt, men ønsker du selv at være med til at sikre, at dit barn får den rigtige størrelse, så tjek programmet for dagen og kig forbi hallen, når dit barn skal være i den lille hal til dragtprøvning.

Sidst men ikke mindst:
Hvis du som forældre kommer i hallen på lørdag, så husk afstand og sprit. 

Tilmelding/1. rate betaling

Er Juniorholdet noget for dig og har du besluttet, at du skal gå på holdet, kan du tilmelde dig her senest onsdag d. 30/9-20:

Tilmelding/1. rate betaling: www.dgi.dk/202005558102

 

Forældreinfo:
det er tilladt at opholde sig i lokalet udsigten (ved spisesalen) mens gymnasterne træner, dog først adgang efter 18.30.
Koden til netværk er: Access4Me

Udtagelsen

Tusind tak for en rigtig lækker udtagelse til jer alle sammen! 🤩
I er alle sammen skønne og dygtige og vi glæder os til at se jer alle til træning igen torsdag! De, der skal komme til søndagstræning med udtagede piger på søndag d. 27. kl 10:00-14:00 i Højmark Hallen er følgende: 

1 Alberte Vind
2 Alma Passgaard
4
Andrea Lund Andersen
5
Andrea Skov ravn
7 Anna Lodbjerg
8
Anna Vesterbæk
9
Anna Østergaard
12 Caroline Aarup
13
Christiane Runge Jensen
14 Clara Chemnitz
15
Clara Holmgaard
16
Dora Hald Nielsen
21 Ida Møller
24
Isabella Bjerregaard
27
Julie Yde pedersen
28
Karoline Kronborg
30
Laura Kirk Lauridsen
31 Laura kjerulff
34 Maria Mark
35 Marie Højmark
36
Marie Louise Nielsen
39
Nynne Galsgaard
41
Sarah Graversgaard
42 Signe Hansen
44 Signe Aarup
45 Silje Elkhøj
46 Thea Tang
47 Tim Vol
50 Nanna Lundby

Stort tillykke til jer! 

I skal huske lange bukser og drikkedunk + madpakke/snacks på søndag. 🤩

Juniorholdet - træning i følge nyeste retningslinjer

Hej Alle

Vi har i aften i gymnastikudvalget besluttet, at fortsætte træningen for vores egnshold. 
Vi skal passe ekstra godt på hinanden, så på Juniorholdet gør vi følgende:

- springerne er udelukkende i springhallen og bruger udelukkende, om nødvendigt, toilet i omklædningsrum
- rytmegymnasterne er i hallen. Entré af to indgange. Hallen vil være opdelt med et tæppe. Gymnasterne opdelt i to grupper (max. 50 i hver gruppe) og tæppet passeres ikke i træningstiden. Om nødvendigt bruges toilet i forhal og springhal. 

Vi skal huske på de retningslinjer vi allerede kender og bruge vores sunde fornuft, når vi er til gymnastik.
Derfor gælder følgende:

- Det er vigtigt at du bliver hjemme, hvis du har symptomer på Covid-19 eller hvis du på nuværende tidspunkt er hjemsendt fra skole pga. mistanke om smitte

- Hvis du afventer testsvar skal du blive hjemme

- Hvis en i husstanden er testet positiv, skal du også blive hjemme fra træning.

Vi er ekstra grundige med hygiejne (sprit) før, under og efter træning og tis gerne af hjemmefra, så vi kun, om nødvendigt bruger toiletterne på B.E. 

Med venlig hilsen
kontaktpersonerne Elisabeth, René og Mette

FACEBOOK GRUPPE

Hej alle! :))

Her på Juniorholdet har vi en facebookgruppe, som er tilegnet alle holdets gymnaster og forældre. 

Det er ikke tilladt at kommentere eller skrive opslag på gruppen. Det er fordi vi ønsker orden og klare linjer, så vores beskeder ikke drukner i andres opslag og kommentarer. Alle eventuelle spørgsmål bør istedet stilles igennem gymnastens kontaktperson. (Denne får de efter de tre prøvetræninger. Indtil da må spørgsmål frit stilles til trænerne på deres telefonnumre.) Vi takker på forhånd for at i overholder disse regler!:) 

Link til gruppen: https://www.facebook.com/groups/3365858363476576 

Vi har også Instagram: rs_juniorhold

Mange spændte hilsener fra Juniorholdsinstruktørerne:) 

PS: Gruppen er ikke obligatorisk at være medlem af, idet alle vigtige beskeder også vil blive lagt op her på hjemmesiden under "beskeder". 

Nye retningslinjer

Som I nok har set/hørt blev forsamlingsforbuddet ændret til 50 i fredags. Vi skal have "tygget" DGIs opdaterede retningslinjer igennem, inden vi kan sige hvilke konsekvenser det evt. får for Juniorholdet. Vi melder ud så snart vi ved mere.